Sammenlign lån

sammenlign lån

Sammenlign lån

Her kan du sammenligne lån fra en lang række online låneudbydere. Vi tilbyder tilbyder ikke at sammenligne de dyre smslån. Vi sammenligner lån, hvor du får hurtigt svar. Denne sammenligning af lån dækker ikke hele markedet for lån. Dette er sammenligning af udvalgte låneudbydere. Sammenlign lån hos os og få overblik.

Sammenlign Udvælg Ansøg om lån

Lånebeløb:123
Periode:123
Vis flere

Når du optager lån - hvad skal du være opmærksom på i forbindelse med sammenligning af lån og optagelse af lån

Mange ønsker at benytte muligheden for at optage hurtige lån.  Det er vigtigt at være opmærksom på renten og de omkostninger der ellers kan komme på ved optagelse samt månedlige gebyrer. Se på hvad du låner og hvad du skal betale tilbage. ÅOP er en indikator for den samlede omkostning for dig. Se også vores Låneguide

Kan jeg sammenligne alle typer af lån hos EvaFinans ?

Nej ikke alle lån er med. Vi har bevidst besluttet at vi ikke ønsker at sammenligne de helt dyre lån.Vi sammenligner mange låneudbydere, men vi har ikke medtaget de lån som har ultra høj renter. Det er lån med ÅOP på over 500%. Disse lån har vi ikke med i vores sammenligning. Derfor finder du ikke disse typer at lån her på EvaFinans. 

Vi har samlet et udvalg af låneudbydere her på siden. Det er ikke en fuldstændig oversigt. Men dette er et god bud på låneudbydere som tilbyder fornuftige lån. EvaFinans.dk vælger ud blandt de mange låneudbydere og medtager dem vi finder relevant. Vi har mange med på vores oversigt, men en fuldstændig liste er der ikke tale om.

 

EvaFinans modtager provision for at henvise til låneudbydere. Lån optages ikke hos EvaFinans, EvaFinans er udelukkende en tjeneste der sammenligner priser på online lån. 
Sammenlign lån
Brug EvaFinans når du overvejer nyt lån –  sammenlign lån – nemmere kan det ikke være

Find de billigste lån - sammenlign lån hos os om det er til bil, ferie eller andet

Skal der bruges ekstra penge til forbrug ? så kan du hos EvaFinans.dk finde en oversigt med låneudbydere.

 

Kan man låne penge hvis men er i RKI ? - Du kan altid sammenligne lån hos os

Man må som udgangspunkt ikke være registeret som ’dårlig betaler’, hvilket betyder at man er registreret i RKI, hvis man vil låne penge. Der er muligheder for at låne penge selvom man er i RKI. Men de fleste låneudbydere har krav om at der ikke er en RKI registrering. Så have dette i mente når du går i gang med at sammenligne lån. 

Før man låner penge, er det muligt selv at undersøge, om man er registeret i enten RKI eller Debitorregistret
Selvom du er i RKI, så kan du uden problemer sammenligne lån. Det er først i forbindelse med kreditvurderingen lånudbyder ville kunne se, hvis ansøger er registeret nogle af stederne. De kan først tjekke dette efter du har afsendt dine data til dem, det vil sige indtastning af personlige date herunder Nemid.