Om

sammenlign lån

Om EvaFinans

Hjemmesiden har til formål at overskueliggøre markedet for online lån. Der er mange forskellige lån og låneudbydere, som gør det svært at få et hurtigt overblik.  Denne sammenligning af lån dækker ikke hele markedet for lån. Dette er sammenligning af udvalgte låneudbydere. Læs også vores Låneguide for info

EvaFinans.dk ønsker at gøre markedet mere gennemskueligt for brugerne, således de kan foretage et kvalificeret valg af lån.

EvaFinans.dk er en gratis tjeneste som er uafhængig. Formålet er at giver klarhed over lånemarkedet online.

EvaFians.dk tjener penge via lille kommision fra låneudbyderne. Når brugerne benytter denne tjeneste til sammenligning og optager lån hos én af udbyderne modtager vi en lille kommision.

EvaFinans.dk er ikke låneudbyder og står ikke bag nogle af selskaberne. EvaFinans.dk er udelukkende en sammenligningstjeneste. 

Lån optages hos udbyderne. Lån kan ikke optages hos EvaFinans..dk

EvaFinans.dk tager forebehold for fejl i sammenligninger på siden. Vi bestræber os på at holde alle informationer korrekte.  

 

Har du brug for råd om privatøkonomi ? – så anbefaler vi https://www.penge-finans.dk

Her kan du sammenligne forbrugslån fra forskellige udbydere – vi har udvalgt enkelte låneudbydere som har en fair rente. Et forbrugslån giver luft i økonomien eller mulighed for at tage på den ferie som familien ønsker, eller det kan være at der er kommet ekstra udgifter som skal dækkes. Hvad end du skal bruge pengene til, så kan EvaFinans.dk hjælpe med at sammenligne markedet for online forbrugslån. Denne sammenligning af forbrugslån dækker ikke hele markedet for lån. Dette er sammenligning af udvalgte låneudbydere.

EvaFinans.dk – sammenligning af lån online

EvaFinans.dk er en dansk hjemmeside med base i Århus.

Kontakt EvaFinans.dk:

Email: info@evafinans.dk

 

Vi svarer indenfor 24 timer. Har du spørgsmål til lån, så anbefaler vi at du kontakter kundeservice hos de enkelte låneudbydere.

 

EvaFinans er sammenligning af lån for private. Vi har dog enkelte muligheder for erhvervslån. Se mere om erhvervslån her:  https://www.evafinans.dk/erhvervslaan/

 

Link til Privacy Policy:  https://www.evafinans.dk/privacy