Hurtig lån

sammenlign lån

Hurtig lån

Hurtig lån og kviklån er populære. Her finder du en sammenligning af muligheder med hurtig lån Vi tilbyder tilbyder ikke at sammenligne de dyre smslån og såkaldte kviklån. Vi sammenligner lån, hvor du får hurtigt svar og ingen ultra høje renter. Denne sammenligning af lån dækker ikke hele markedet for lån. Dette er sammenligning af udvalgte låneudbydere. Læs også vores Låneguide for info.

Låbebeløb 123
Term: 123
Vis flere

Hurtig lån - hvad skal du være opmærksom på

Mange ønsker at benytte muligheden for at optage hurtige lån. Det er vigtigt at være opmærksom på rente. Se på hvad du låner og hvad du skal betale tilbage. ÅOP er en indikator for den samlede omkostning for dig.
Et Kviklån er ikke bare et Kviklån. Der er mange forskellige muligheder, nogle er rimelige andre har ultra høj renter som gør det meget dyrt at låne.

EvaFinans tilbyder ikke lån, EvaFinans laver udelukkende lånesammenligning for at hjælpe med at skabe gennemsigtighed i markedet for lån.

Kan jeg sammenligne alle kviklån hos EvaFinans ?

Vi sammenligner mange låneudbydere, men vi har ikke medtaget de lån som har ultra høj renter. Det er eksempelvis sms lån med ÅOP på over 500%. Disse lån har vi ikke med i vores sammenligning. Vi mener ikke disse lån er relevante. Ingen bør optage lån med så høje renter. Derfor finder du ikke disse typer at lån i vores sammenligningsgrundlag. De lån vi kalder kviklån, er lån hvor du får et hurtigt svar. Det er ikke lån med ultra høj rente.

 

EvaFinans modtager provision for at henvise til låneudbydere. Lån optages ikke hos EvaFinans, EvaFinans er udelukkende en tjeneste der sammenligner priser på online lån. Sammenlign lån her.